EELISTA KOHALIKKU TOODANGUT
KIHNU KALUR on väikettevõtjast põlise Kihnu kaluri Valdo Palu püüdlus panna Nõukogude ajal Kihnu ehitatud kala suitsutamise tsehhis tööle taas kohalike kalurite poolt püütud kala käitlemise võimalus. 2016 aastal taotleti hoone osaliseks renoveerimiseks toetust PRIA vahenditest, mis sai heakskiidu ja täna oleme jõudnud pika ning künkliku teekonna lõppu.
Kihnu Kalur toodab kõigest midagi. Kõik meie tooted on reeglina külmutatud kuid alati müüme teile enne külmutamist ka jahutatud kalatooteid.
Kasutame külmutamiseks löökkülmutus tehnoloogiat mis võimaldab külmutada tooted 3-4 tunni jooksul -40 kraadi juures. Nii madalal temperatuuril ja kiire külmutamine tagab toodetele 1-2 aastase säilivuse.
Pakume teile võimalust pakendada kalad just sellise suurusega pakendisse nagu teil just vaja, olgu see siis 10 roogitud ahvenat koduahjus suitsutamiseks, räimed 10 kaupa pakis vahel praadimiseks, lestad ühekaupa juhuks kui just millgi eriti hea isu on jne.
Toodame:
- jahutatud ning külmutatud kalatooteid (roogitud, rümp, nahaga ja nahata filee, hakkmass jne.)
- kuivatatud kalatooteid (koger, särg, haug, kiisk, siig jne.)
- soolatud kalatooteid (nt. soolasiig)
- kalamari (nt. haugi, siia ja ahvena)
- hakkmassi kalafileest (haug, koger vms.)
- supikogud
- Lisaks pakume koduköögist toitlustust ning võimalust kulinaariatooteid kaasa osta.
Kui sulle midagi siit kasvõi natuke huvi pakub siis kirjuta meile julgelt. Koos leiame kindlasti just teile sobilikud lahendused.
Kuis su sõber tegeleb toitlustamisega või peab muul põhjusel kõrgelt lugu kohalikust toodangust siis ära ole kade ja jaga sõbraga infot meie kohta❤️
Kihnu Kaluri tööliste puhkeruum on sisse seatud kui seminariruum, ruumi rentimiseks vaata lisainfot siit.
Kihnu Kalur toodab kõigest midagi. Kõik meie tooted on reeglina külmutatud kuid alati müüme teile enne külmutamist ka jahutatud kalatooteid.
Kasutame külmutamiseks löökkülmutus tehnoloogiat mis võimaldab külmutada tooted 3-4 tunni jooksul -40 kraadi juures. Nii madalal temperatuuril ja kiire külmutamine tagab toodetele 1-2 aastase säilivuse.
Pakume teile võimalust pakendada kalad just sellise suurusega pakendisse nagu teil just vaja, olgu see siis 10 roogitud ahvenat koduahjus suitsutamiseks, räimed 10 kaupa pakis vahel praadimiseks, lestad ühekaupa juhuks kui just millgi eriti hea isu on jne.
Toodame:
- jahutatud ning külmutatud kalatooteid (roogitud, rümp, nahaga ja nahata filee, hakkmass jne.)
- kuivatatud kalatooteid (koger, särg, haug, kiisk, siig jne.)
- soolatud kalatooteid (nt. soolasiig)
- kalamari (nt. haugi, siia ja ahvena)
- hakkmassi kalafileest (haug, koger vms.)
- supikogud
- Lisaks pakume koduköögist toitlustust ning võimalust kulinaariatooteid kaasa osta.
Kui sulle midagi siit kasvõi natuke huvi pakub siis kirjuta meile julgelt. Koos leiame kindlasti just teile sobilikud lahendused.
Kuis su sõber tegeleb toitlustamisega või peab muul põhjusel kõrgelt lugu kohalikust toodangust siis ära ole kade ja jaga sõbraga infot meie kohta❤️
Kihnu Kaluri tööliste puhkeruum on sisse seatud kui seminariruum, ruumi rentimiseks vaata lisainfot siit.
Tootevalik on hetkel täiendamisel. Küsi täpsemalt kihnukalur@gmail.com
MEIST MUJAL
22.04.2020 Postimehes - Isegi räimesoovi saab arvutist teele saata
19.06.2020 Postimehes - Kihnu toidutööstus sõltub kaluritest
22.04.2020 Postimehes - Isegi räimesoovi saab arvutist teele saata
19.06.2020 Postimehes - Kihnu toidutööstus sõltub kaluritest
TOOTMINE JA MÜÜK:
Käthlin Palu
+372 513 7099
kihnukalur@gmail.com
Leia meid ka Facebookist
ETTEVÕTJA:
FIE Valdo Palu
Rannametsa talu
Linaküla 88003
Kihnu vald
Pärnumaa
Telefon: +372 509 2567
Reg: 10623446
Käthlin Palu
+372 513 7099
kihnukalur@gmail.com
Leia meid ka Facebookist
ETTEVÕTJA:
FIE Valdo Palu
Rannametsa talu
Linaküla 88003
Kihnu vald
Pärnumaa
Telefon: +372 509 2567
Reg: 10623446
Kihnu Kaluri tootmishoone ehitus on ellu viidud Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 (EKFM) meetme 3.3 abil. Projekt "Endise kalasuitsutsehhi ruumide kaasajastamine ning rannakaluri poolt püütud kala väärindamiseks ja turundamiseks vajaminevateks ruumideks rekonstrueerimine." viidi ellu aastatel 2016-2018.